Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά συνεχίζουμε...

Μια αναπόφευκτη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η επιλογή και η επιτυχής ολοκλήρωση ενός προγράμματος σπουδών αποτελεί μόνο την αρχή στην προσπάθεια της ένταξης στην αγορά εργασίας.

Απαραίτητη συνέχεια είναι ο εντοπισμός και η απόκτηση των ιδιαίτερων εκείνων γνώσεων που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε, και να γίνουμε ανταγωνιστικοί .

Και σε αυτό το σημείο η εξειδίκευση αποτελεί το κλειδί στην πορεία μας.

Secretaries school: Masterclasses
Μαθήματα εξειδίκευσης Γραμματέων Διεύθυνσης

Personal Assistants'
Everyday apps

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τις γραμματείς και η γνώση τους είναι προαπαιτούμενη σε κάθε επιχείρηση . Παρέχονται όλοι οι οδηγοί.

Αναλυτική Περιγραφή

Project Management 101
for Personal Assistants

Project Management: Ένας ορισμός που χρησιμοποιείται όλο και συχνό- τερα στο χώρο του business και πε-ριλαμβάνει τη διαχείριση και την παράδοση εντός ορισμένου χρόνου…

Δωρεάν Μικρός Οδηγός

Business Writing
Email Management

Η επιχειρηματική γραφή και η  γραπτή  επικοινωνία εσωτερική ή εξωτερική  είναι απαιτούμενες βασικές δεξιότητες και γνώσεις Γραμματέων.

Mini seminar

Personal Branding:
Γιατί το χρειάζεσαι;

To Personal branding (με απλά λόγια η προώθηση ή το πλασάρισμα του εαυτού μας) είναι πλέον προαπαιτούμενο για όποιον θέλει να προχωρήσει στην δουλειά του ή … 

Δωρεάν υλικό/άρθρα

Microsoft Office
for Personal Assistants

Οι εργοδότες σε όλο τον κόσμο σε κάθε τομέα το θεωρούν δεδομένο πλέον ότι ο υποψήφιος που έχουν μπροστά τους , έχει όχι μόνο βασι-κές αλλά άριστες γνώσεις Ms Office

Αναλυτική περιγραφή…

Social Media
for Personal Assistants

To σεμινάριο αν και αποτελεί μέρος του σεμιναρίου της Interactive Education για το Digital Marketing, προσφέρεται και μεμονωμένο για τις Γραμματείς Διεύθυνσης.   

Σύντομα διαθέσιμο