Εσύ είσαι Expert;

Προχωρημένο επίπεδο στο Ms Office

Γιατί Expert;

Οι γνώσεις βασικού επιπέδου στην πληροφορική θεωρούνται σήμερα από τους εργοδότες δεδομένες, όπως και η κατοχή κάποιου πιστοποιητικού τύπου ECDL.  Έτσι, στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας, ένα βιογραφικό με βασικές γνώσεις πληροφορικής δεν προσφέρει κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αντίθετα ένα πιστοποιητικό προχωρημένου επιπέδου σε μια ή περισσότερες από τις εφαρμογές του Office μπορεί να κάνει την διαφορά.

Γιατί να παρακολουθήσω μαθήματα σε επίπεδο EXPERT;

Δουλεύω καθημερινά με όλες τις εφαρμογές του Ms Office και το γνωρίζω καλά. Αυτό όμως δεν μου αρκεί. Θέλω να ολοκληρώνω την εργασία μου στο μισό χρόνο απ’ ότι τώρα. Να δημιουργώ έγγραφα στο Word, υπολογιστικά φύλλα στο Excel και παρουσιάσεις στο PowerPoint που κανείς άλλος γύρω μου δεν μπορεί. Θέλω να ξεχωρίζω όχι απλώς να γνωρίζω.

Όπου και να εργάζομαι, όποια και να είναι η ιδιότητα μου, εφόσον η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει την δημιουργία ή επεξεργασία εγγράφων, την δημιουργία υπολογιστικών φύλλων για προηγμένους υπολογισμούς και παρουσιάσεις που θα κρατούν καθηλωμένο το κοινό μου, αυτή η σειρά μαθημάτων είναι για μένα! Το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων στο Ms Office θα μου επιτρέψει να αναβαθμίσω σημαντικά τις γνώσεις μου και θα είναι ένα μεγάλο συν στο βιογραφικό μου.

Πόσες ώρες εκπαίδευσης θα χρειαστούν;

Ανάλογα με τις γνώσεις που έχεις στο βασικό επίπεδο απαιτούνται περίπου 20 ώρες εκπαίδευσης ανά εφαρμογή. Κάθε ώρα εκπαίδευσης σήμερα θα σε γλιτώσει από αμέτρητες ώρες αναζήτησης και καθυστέρησης αύριο. Είναι μια επένδυση χρόνου που θα μου επιστραφεί στο πολλαπλάσιο καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής σου.

Πώς γίνεται η εκπαίδευση;

Η ύλη είναι χωρισμένη σε εκπαιδευτικά αντικείμενα ώστε να είναι εύκολη η κατανόησή τους. Κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο περιλαμβάνει ένα βίντεο ή μια παρουσίαση του μαθήματος (βιντεοσκοπημένη ή σε απ' ευθείας μετάδοση από τον καθηγητή του μαθήματος και ένα σετ ασκήσεων που με βοηθάει να εφαρμόσω στην πράξη όσα άκουσα και είδα στο μάθημα. Το μάθημα ξεκινάει πάντα με μια μικρή επανάληψη του βασικού επιπέδου.

Τις ασκήσεις και σενάρια εργασίας τα λαμβάνω από τον καθηγητή μου μέσω της πλατφόρμας του μαθήματος ή μέσω του του Microsoft Teams. Οι απαντήσεις μου βαθμολογούνται είτε αυτόματα είτε από τον καθηγητή και έτσι μπορώ να ξέρω αν έχω απαντήσει σωστά ή λάθος. 

Αν χρειάζομαι βοήθεια μπορώ να παρακολουθήσω το βίντεο απάντησης της άσκησης όπου ο καθηγητής μου εξηγεί αναλυτικά πως πρέπει να εργαστώ ή επικοινωνώ μαζί του. Εξαρτάται από τον τρόπο παρακολούθησης.
Τέλος υπάρχουν τα mock tests που περιλαμβάνονται στο τέλος κάθε εφαρμογής αν θέλω να είμαι άριστα προετοιμασμένος για να πετύχω στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Τα μαθήματα γίνονται στην τελευταία έκδοση του Ms Office (2019). Και αν δεν το έχω; Ζήτησέ μας προσφορά για αγορά και βοήθεια στην εγκατάσταση.

Πού γίνονται τα μαθήματα; Τα μαθήματα γίνονται με δύο τρόπους.

1. Με φυσική παρουσία στην έδρα μας στο Μετρό Αιγάλεω και απευθύνονται σε σπουδαστές που μένουν σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής (λόγω της εύκολης πρόσβασης).

2. Μέσω internet με σύγχρονη κατάρτιση (ηλεκτρονική τάξη) ή με ασύγχρονη κατάρτιση (παραδοσιακό e-learning). Δείτε εδώ αναλυτικά τι είναι η σύγχρονη και τι η ασύγχρονη κατάρτιση. Και στις δύο περιπτώσεις οι καθηγητές που διδάσκουν είναι πολύ πεπειραμένοι και ο τρόπος διδασκαλίας πολύ αναλυτικός.

Ποιος είναι ο φορέας πιστοποίησης;

Φορέας πιστοποίησης είναι η Vellum Διεθνής Εταιρεία Πιστοποιήσεων. Το πιστοποιητικό IT Skills Proficiency Level είναι αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ.

Πόσο κοστίζει όλο αυτό;

Αναλυτικές πληροφορίες για το κόστος των μαθημάτων και της πιστοποίησης η οποία μπορεί να γίνει σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν μένετε μέσω συνεργαζομένων Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, θα βρείτε στην ειδική σελίδα μας https://www.interactive-education.gr/plerophorike/proficiency-kai-sten-plerophorike.html


   


Σχετικά άρθρα από το blog μας:

1. Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μας για το Excel Expert;

2. Γιατί πρέπει να μάθω σωστά το Word Expert?