Excel Star Seminar

Be an Excel Ninja: From zero to Hero!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το νέο σεμινάριο μου για το Excel με τίτλο «Excel: From Zero to Hero», θέλω να σας μιλήσω για κάτι σημαντικό.

Όταν μιλάω σε ανέργους ή/και εργαζόμενους για την εκμάθηση του Excel, καταλαβαίνω ότι ένα από τα σοβαρά θέματα τους φαίνεται να είναι ο φόβος ότι για να βελτιωθούν στο Excel χρειάζονται ΧΡΟΝΙΑ μελέτης και πρακτικής άσκησης.
Αυτός ο φόβος για μια μακριά και κουραστική πορεία εκμάθησης φαίνεται στις απαντήσεις τους:
... "Είμαι πολύ απασχολημένος στη δουλειά και δεν έχω χρόνο να επενδύσω στην εκμάθηση του Excel."
... "Χρησιμοποιώ το Google και το YouTube για να βρω τι να κάνω όταν έχω κολλήσει, αλλά έτσι δεν προχωρώ καθόλου στο Excel."
.... "Έχω παρακολουθήσει ζωντανά σεμινάρια / εργαστήρια στη δουλειά, αλλά μετά από λίγες μέρες ΞΕΧΑΩ πώς να εφαρμόσω αυτά που διδάχθηκα."

Και ξέρετε κάτι; Όλοι αυτοί είναι ΠΟΛΥ πραγματικοί φόβοι και τους έχω βιώσει η ίδια κατά καιρούς όταν θέλω να ξεκινήσω να μάθω κάτι καινούριο!

Αυτή την εβδομάδα όμως, ας αφήσουμε αυτούς τους φόβους στην άκρη.
ΣΗΜΕΡΑ θέλω να εστιάσετε στην παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για την εκμάθηση του Excel που έχει λειτουργήσει για μένα και πάρα πολλούς μαθητές μου.
Υπόσχομαι ότι δεν θα σας ζητήσω να κάνετε κάτι περίεργο ή πολύ εξειδικευμένο για να γίνετε καλύτεροι στο Excel.

Η υπόσχεσή μου προς εσάς είναι η εξής:
Θα προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερη αξία σε αυτό το σεμινάριο ξεκινώντας από το μηδέν και διδάσκοντας και τα δύο επίπεδα (βασικό και προχωρημένο) μαζί! Και αυτό γιατί μπορεί κάποιοι από εσάς να παρακολούθησαν κάποτε κάποια μαθήματα ή να έκαναν απλά πρακτική για να μάθουν 25 ερωτήσεις και να πιστοποιηθούν και τώρα δεν τα θυμούνται.

Όλα όσα θα μάθετε σε αυτό το σεμινάριο έχουν ήδη δοκιμαστεί και έχει αποδειχθεί ότι λειτούργησαν σε όλους τους εργασιακούς ή ακαδημαϊκούς χώρους.
Στο σεμινάριο δεν αναφέρω απλά τις δεξιότητες, αλλά υπάρχουν παραδείγματα, ασκήσεις μέσα στο μάθημα, αλλά και παραδοτέες, καθώς και Challenges (συνδυαστικές ασκήσεις).

Θα σας δοθούν επίσης και οι ερωτήσεις σχετικά με το Excel που ενδέχεται να σας κάνουν σε μια συνέντευξη, μαζί με τις απαντήσεις φυσικά!
Κάποια από αυτά μπορείτε να τα δείτε εδώ https://www.interactive-education.gr/excel-e-classes/


Έχω όμως ακόμη και ένα ΕΠΙΠΛΈΟΝ ζουμερό μπόνους για όσους εγγραφούν. Η πιστοποίηση σε επίπεδο Advanced θα είναι δωρεάν!
ΑΛΛΑ, ακόμα κι αν δεν εγγραφείτε σε αυτό το σεμινάριο, θα φύγετε με ένα δωράκι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα για να κάνετε τα πρώτα βήματά σας στο Excel! Το δωρεάν σεμινάριο μας. Θα το βρείτε και αυτό εδώ: https://www.interactive-education.gr/excel-e-classes/


Θέλω επίσης να σας προσκαλέσω να με ακολουθήσετε στο LinkedIn όπου μοιράζομαι πολλές συναρπαστικές συμβουλές όχι μόνο για το Excel, αλλά για ολόκληρο το MS Office 2019, to Microsoft 365 και τα Google docs που ξέρω ότι θα σας αρέσουν και θα σας ωφελήσουν!

Σας περιμένω στο σεμινάριο! Στείλτε μου μήνυμα για να σας πω πως θα μπείτε στην e-τάξη μου από το σπίτι σας!

Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη