Σχετικά με το ERP

Εσείς ρωτάτε και εμείς απαντάμε!

#ERP #ΜηχανογραφημένηΛογιστική


Αγαπητή κυρία Κασαπίδη,


Σε όλες τις αγγελίες για υπαλλήλους γραφείου που κοιτάω βλέπω να ζητούν το ERP αναφέροντας και διάφορες εταιρείες πχ ERP της Soft1 ή ERP Atlantis κ.λπ.
Μπερδεύτηκα… Πόσα ERP υπάρχουν; Εσείς ποιο διδάσκετε;
Κατερίνα Κ.

_____
Αγαπητή Κατερίνα,


Πριν σου απαντήσω θα σου κάνω και εγώ μια ερώτηση! Πόσοι επεξεργαστές κειμένου υπάρχουν; Υπάρχει μόνο το Word; Όχι… υπάρχει και το WordPad των Windows, το Pages που είναι για IOS, το Writer του Libre (Open) Office κ.α.
Ο επεξεργαστής κειμένου λοιπόν είναι ένα λογισμικό που το παρέχουν διάφορες εταιρείες και όποιο και να χρησιμοποιήσεις θα κάνεις τη δουλειά σου. Αρκεί να ξέρεις ένα από αυτά τα λογισμικά και τι κάνει κάθε εργαλείο του. Γιατί σε όλα είναι ίδια. Πχ Αντιγραφή και Επικόλληση έχουν όλα! Σωστά;

Το ίδιο είναι και το ERP! Ένα λογισμικό που το παρέχουν διάφορες εταιρείες. Η Soft1, η Unisoft κ.α.
Οι διαφορές στο interface είναι μικρές. Δες τις εικόνες κάτω.


   


Είναι από 2 διαφορετικές εγκαταστάσεις. Μια από την Soft1 και μια από το Atlantis. Όμως αν προσέξεις θα δεις ότι τα περιεχόμενα της αριστερής στήλης είναι και στις 2 ίδια.
Τι σημαίνει αυτό; Αν ξέρεις να διαχειριστείς την Αποθήκη σε ένα από αυτά θα χρειαστείς ελάχιστο χρόνο να εξοικειωθείς και με την Αποθήκη όλων!


Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση σου σου λέω ότι υπάρχουν πολλά λογισμικά τύπου ERP και αν ξέρεις να χρησιμοποιείς τουλάχιστον ένα, πολύ γρήγορα θα μάθεις οποιοδήποτε λογισμικό έχει η εταιρεία που θα εργαστείς.


Εμείς στην Interactive Education διδάσκουμε το ERP της Soft1 που είναι το πιο διαδεδομένο με 2 εγκαταστάσεις (σε Windows και στο Cloud) αλλά όπου χρειάζεται (κυρίως στην ενότητα για το περιβάλλον του προγράμματος) δείχνουμε και το Atlantis.

Καλή συνέχεια!


Για πληρωμές IRIS