Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε το Βασικό σεμινάριό μας για το Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας;

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε το Βασικό σεμινάριό μας για το Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας;

Είναι όλα τα σεμινάρια Γραμματέων ίδια;

 Γιατί είναι ζωντανό! Έχει δημιουργηθεί και ανανεώνεται κάθε 6 μήνες με βάση τις ανάγκες της αγοράς.

 Είναι δομημένο σε 8 υποχρεωτικές και 4 προαιρετικές ενότητες που καλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει μια Γραμματέας είτε εισέρχεται τώρα στον χώρο, είτε δουλεύει αρκετα χρόνια αλλά την έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις/απαιτήσεις του επαγγέλματος.Περιλαμβάνονται τα πάντα από τη διαχείριση του γραφείου μέχρι την αποτελεσματική επικοινωνία και τα Social Media. Δείτε εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενα του σεμιναρίου: https://bit.ly/3mvUJo1

 Κάθε ενότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες και υλικό που μπορείτε να τα εφαρμόσετε ΑΜΕΣΩΣ στην καθημερινή σας εργασία.

 Σενάρια εργασίας από την πραγματική ζωή στο γραφείο. Σε τι χρησιμεύουν;Η θεωρία είναι καλή, αλλά η πράξη είναι καλύτερη. Το σεμινάριό μας μας περιλαμβάνει σενάρια εργασίας που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς θα εφαρμόσετε αυτό που έχετε μάθει σε πραγματικές καταστάσεις εργασίας, προετοιμάζοντάς σας για οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας.

 Βιβλία εργασίας και υλικό για κάθε ενότητα:Κατανοούμε ότι η μάθηση είναι μια ενεργή διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ενότητα συνοδεύεται από ένα βιβλίο εργασίας γεμάτο με ασκήσεις, επιπλέον πληροφορίες και πρότυπα. Αυτοί οι πόροι έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν αυτά που έχετε μάθει και να σας δώσουν μια εργαλειοθήκη για χρήση στην επαγγελματική σας ζωή.

 Και το καλύτερο; Γι αυτό το ολοκληρωμένο μάθημα ΕΣΕΙΣθα ορίσετε το κόστος ανάλογα με το επίπεδο που θα επιλέξετε.Δείτε εδώ: https://www.interactive-education.gr/secretary/cost/ 

 Και να θυμάστε οτι στην Interactive Education
1. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη πχ το σεμινάριο είναι δωρεάν. αλλά πρέπει να πληρώσετε την υποχρεωτική πιστοποίηση! Αυτό που αναγράφεται στη σελίδα μας, αυτό θα πληρώσετε.
2. Το σεμινάριο προσφέρεται με 3 τρόπους - Δείτε εδώ https://www.interactive-education.gr/e-learning/programmata-e-learning.html για να διαλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.
Να θυμάστε οτι όποιον τρόπο και να διαλέξετε (και ασύγχρονο e-learning) δεν θα είστε μόνοι σας. Υπαρχει ομάδα υποστήριξης στο Viber 10.00-20.00 κάθε εργάσιμη ημέρα!
3. Πρόκειται για μια επένδυση στο μέλλον σας, που παρέχει δεξιότητες και γνώσεις που θα σας χρειαστούν σε ότι είδους γραφείο επιλέξετε να εργαστείτε. Σε Εταιρεία; Σε Λογιστήριο; Σε Φροντιστήριο; Είστε καλυμμένοι/ες!

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να εγγραφείτε στο μάθημα Assistant Essentials και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε μια εξειδικευμένη, σίγουρη και αποτελεσματική Γραμματέας. https://www.interactive-education.gr/aitisi-eggraphis.html


Για πληρωμές IRIS