Βγάζω χρήματα από το blog μου

Πώς κέρδισα το πρώτα μου 138€ σε ένα μήνα από το δικό μου blog.

Χαίρομαι που διαβάζετε αυτό το post (ελπίζω να φτάσετε μέχρι το τέλος γιατί κρύβει εκεί μια έκπληξη!

Σκέφτεστε λοιπόν να ξεκινήσετε ένα blog. Αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε να κάνετε κάτι δημιουργικό, κάτι που θα σας αρέσει, αλλά παράλληλα θα σας αποδώσει και χρήματα). Ή έχετε ήδη ένα blog αλλά δεν ξέρετε πώς να βγάλετε χρήματα από αυτό. Το blogging σας δίνει την ευκαιρία να «συναντήσετε» ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα με σας, να μεταδώσετε αυτό που αγαπάτε ενώ παράλληλα θα κερδίζετε χρήματα.

Δεν είναι τα blogs μόνο για διασκέδαση και παιχνίδι!
Στην αρχή θα πρέπει να δουλέψετε επιπλέον ώρες. Να τις στριμώξετε ανάμεσα στην «κανονική» δουλειά σας (αν έχετε…) και στην οικογένειά σας. Πρέπει να δουλέψετε αν θέλετε να βγάλετε χρήματα από το blog σας!
Στον τίτλο κάνω αυτή την μικρή αναφορά στα πρώτα μου έσοδα, για να δείτε ότι πραγματικά μπορεί να συμβεί.
Έχουμε διαβάσει όλοι άρθρα που λένε «πως έβγαλα τόσες χιλιάδες ευρώ ή δολάρια σε ένα μήνα». Ας σοβαρευτούμε! Μπορεί… Αφού όμως πρώτα βρείτε:
  1. τι θέλετε να γράψετε,
  2. αν οι άλλοι εκεί έξω ενδιαφέρονται να διαβάσουν αυτά που γράφετε,
  3. πως θα κάνετε γνωστό το όνομά σας, και
  4. αναρωτηθείτε αν έχετε το κουράγιο να γράψετε εκατομμύρια λέξεις!

Υπάρχουν μερικά πράγματα ακόμα που πρέπει να σκεφτείτε:

Πώς θα φτιάξετε το blog σας; Όχι, όχι… αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σας απασχολήσει γιατί είναι και το πιο εύκολο! Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο από κάποιον ειδικό.  Ξεκινήστε διαφορετικά...

  1. Βρείτε τι σας αρέσει να κάνετε και να βγάζετε χρήματα από αυτό. Γιατί αν σας αρέσει να βλέπετε συνέχεια τηλεόραση, δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα έτσι, ξαπλωμένοι στον καναπέ σας…
  2. Σκεφτείτε αν αυτό που σας αρέσει είναι απαραίτητο ή έστω το θέλουν και κάποιοι άλλοι.
  3. Αρχίστε να γράφετε ή να «τραβάτε» βίντεο ΠΡΙΝ ξεκινήσετε το blog σας. Δεν μπορείτε να διαφημίσετε το blog σας αν δεν περιέχει τουλάχιστον 10-15 άρθρα και ανάλογα βίντεο.
Ωραία! Φτιάξατε το blog, το δημοσιεύσατε και μένετε αφοσιωμένοι στο γράψιμο σας. Γράφετε, γράφετε, γράφετε…. Και ποιος τα διαβάζει; Αν έχετε μεγάλη οικογένεια και αρκετούς φίλους έχετε κάνει μια καλή αρχή! Όμως 60-70 followers δεν είναι αρκετοί… Και κυρίως δεν είναι αρκετοί αν δεν αγοράζουν! Γιατί για να βγάλετε χρήματα κάτι πρέπει να πουλάτε, ή κάποια υπηρεσία να προσφέρετε. Εγώ έβγαλα αυτά τα πρώτα μου χρήματα πουλώντας συνδρομές για τα μαθήματα μου. Και συνεχίζω! Γιατί αυτό μου αρέσει να κάνω... να διδάσκω!

Τα έχετε όλα αυτά; Τώρα είναι η ώρα να φτιάξετε το blog σας. Διαλέξτε που θα το φτιάξετε (σε ποια πλατφόρμα εννοώ, Goοgle, Wordpress κλπ), τι στυλ θα έχει και που θα το φιλοξενήσετε. Δεν ξέρετε πως; Ελάτε σε ένα από τα  σεμινάρια μας!
  • Έτσι ξεκίνησα και εγώ. Είχα όμως βρει το κοινό-στόχο μου. Και είχα βρει ότι αυτό που είχα αποφασίσει να πουλήσω τους ενδιέφερε. Οπότε άρχισα να στέλνω e-mails πριν καν μάθω ότι αυτό λέγεται e-mail marketing. Τους πρόσφερα δωρεάν μέρος του υλικού μου χωρίς τότε να ξέρω ότι αυτό το έλεγαν content marketing! Και είχα βάλει στόχους (πάντα έχω…) πχ τον επόμενο μήνα θα έχω:
    - 20 περισσότερα Facebook Likes
    - 80 περισσότερους Instagram Followers
    - 30 περισσότερους Twitter Followers
    - 40 νέους Pinterest Followers
    - 10 νέους Email Subscribers.


Ας δούμε λοιπόν μαζί με τους οποίους τρόπους μπορείτε και εσείς να βγάλετε χρήματα από το blog σας, με ότι και αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε... Πώς;

Κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μάρτη και την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη ξεκινώ ένα 5θημερο αποστολής e-mail με θέμα "Βγάζω χρήματα από το blog μου". Είναι ένα δωρεάν κλειστό σεμινάριο μόνο για όσους δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα πιο κάτω  και οι οποίοι κάθε μέρα και επί πέντε ημέρες θα λαμβάνουν ένα διαφορετικό e-mail με μια διαφορετική πρόταση για να βγάλετε χρήματα από το blog σας!

Βγάζω χρήματα από το Blog μου!

Mαρία, θέλω να λάβω και εγώ τα 5 μαιλ που θα στείλεις τον Μάρτιο καί τον Οκτώβριο και να μάθω πως να βγάλω χρήματα από το blog μου! 
Ωραία! Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος https://www.interactive-education.gr/phorma-endiapherontos.html και γράψε στα σχόλια "Δωρεάν σεμινάριο Βγάζω χρήματα από το blog μου".

Σας χαιρετώ και περιμένω τις συμμετοχές σας!

Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη

Ποιος φοβάται το e-learning;
Προηγούμενο άρθρο
Ποιος φοβάται το e-learning;
Personal Branding 2
Επόμενο άρθρο
Personal Branding 2


Για πληρωμές IRIS