Ποιος φοβάται το e-learning;

Γραφτείτε στα δοκιμαστικά μαθήματά μας

Θυμάμαι ακόμα το άγχος που είχα πριν αγοράσω το πρώτο μου e-learning μάθημα! surprise

Ναι, ναι, και αυτοί που δημιουργούν e-learning μαθήματα κάποτε παρακολούθησαν και παρακολουθούν συνεχώς μαθήματα…
frownΉμουν νευρική, αναρωτιόμουν αν θα μου ταιριάζει, αν θα αξίζει τα χρήματα που θα δώσω κλπ. Και ο χρόνος; Θα ήταν αρκετός για να το παρακολουθήσω με άνεση; Αλλά από τη στιγμή που πάτησα το κουμπί «Αγόρασε το» όλα αυτά εξαφανίστηκαν!

Βούτηξα στην κυριολεξία μέσα στο υλικό και δεν έχω βγει εδώ και χρόνια! Κάθε 2-3 μήνες αγοράζουμε με τον Φοίβο (τον γιο μου) μαθήματα και μελετάμε νέα αντικείμενα από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού μας. Μάλιστα μετά τα πρώτα μαθήματα που παρακολούθησα, πήρα θάρρος και ξεκίνησα να δημιουργώ τα δικά μας e-learning μαθήματα!

Πολλές φορές όταν μιλάω στο τηλέφωνο με υποψήφιους σπουδαστές, ενήλικες με περιορισμένο χρόνο ή ασταθές ωράριο που πολλές φορές βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, διαπιστώνω ότι έχουν και αυτοί τις ίδιες αμφιβολίες που είχα και εγώ στην αρχή.
Θα τα καταφέρουν; Θα είναι κατανοητά τα μαθήματα; Ο χρόνος θα είναι αρκετός; Θα τους βοηθά ή θα παρακολουθεί κάποιος την πρόοδό τους; Το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό σε σχέση με τα χρήματα που θα επενδύσουν; Θα λάβουν κάποια βεβαίωση συμμετοχής ή θα είναι αρκετά προετοιμασμένοι για να λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης;

Επίσης πολλοί μου λένε ότι δοκίμασαν κάποιο e-learning μάθημα και απογοητεύτηταν από το περιεχόμενο...

Θα μπορούσα εδώ να παραθέσω μια σειρά από αξιολογήσεις σπουδαστών (γιατί στο τέλος κάθε μαθήματος όσοι το παρακολούθησαν στέλνουν την αξιολόγησή στους απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις)
 
Αντί γι’ αυτό αποφάσισα να δημιουργήσω δύο δοκιμαστικά μαθήματα, ένα για το Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματείας και ένα για το πιστοποιημένος Υπάλληλος Υποδοχής Ξενοδοχείου. Έτσι ο καθένας που ενδιαφέρεται θα μπορεί και μόνος του να δει αν του ταιριάζει αυτό το στυλ μάθησης και τι πρέπει να περιμένει.
 
Για να τα παρακολουθήσετε:

► Συνδεθείτε στην πλατφόρμα https://school-corner.schoolessons.gr

► Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, ξεκινήστε τώρα δημιουργώντας έναν (από τη δεξιά στήλη).

► Επιλέξτε ένα username και ένα password.

► Μόλις έλθει το μήνυμα επιβεβαίωσης συνδεθείτε ξανά στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το username και το password που επιλέξατε.

► Κάντε κλικ στα Μαθήματα.

► Κάντε κλικ στα Δοκιμαστικά Μαθήματα.

► Επιλέξτε το μάθημα που θέλετε να δείτε.

►Το μάθημα θα είναι στη διάθεσή σας για 72 ώρες (3 ημέρες).

 
smiley Για οποιαδήποτε πληροφορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε παρακαλώ στείλτε μας μήνυμα.
 
Μη διστάζετε! Δημιουργήστε ένα λογαριασμό και συνδεθείτε τώρα!!!!
 
Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη