Ειδικότητες που διαμορφώνουν την αγορά εργασίας του μέλλοντος

Ποια είναι τα επαγγέλματα που θα κυριαρχήσουν στο εργασιακό μέλλον

Ποια είναι τα επαγγέλματα που θα κυριαρχήσουν στο εργασιακό μέλλον, βάσει των αναγκών που θα αναπτυχθούν στην αγορά εργασίας, της ζήτησης που παρατηρείται σήμερα και των μισθών που προσφέρονται αυτή τη στιγμή;

Το LinkedIn και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανέδειξαν τα καλύτερα αμειβόμενα επαγγέλματα των επόμενων πέντε ετών, που παρουσιάζουν, ταυτόχρονα σημαντικότερες προοπτικές για καριέρα.

Customer Success Specialist

Ένας Customer Success Specialist αναπτύσσει και διατηρεί μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις, υπηρετώντας και ως σύνδεσμος με τους πελάτες. Συνήθως είναι κοινωνικός άνθρωπος και διαθέτει τις soft και hard δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσει τα απαιτούμενα τεχνολογικά εργαλεία και να διαχειριστεί τις σχέσεις με τους πελάτες. Αυτοί οι επαγγελματίες καλούνται να ανακαλύψουν τη βασική αιτία ενός προβλήματος, να αναλύσουν γρήγορα πιθανές λύσεις και να κάνουν σαφείς και ενημερωμένες προτάσεις. Διαθέτουν δεξιότητες επικοινωνίας, οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου και είναι σε θέση να χειριστούν αποτελεσματικά πολύπλοκα προβλήματα.

Sales development representative

Οι εκπρόσωποι ανάπτυξης πωλήσεων είναι υπεύθυνοι για την αναζήτηση εξερχόμενων πωλήσεων. Αντί να προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες, η δουλειά τους περιστρέφεται γύρω από την εύρεση νέων δυνητικών πελατών και τη μετακίνησή τους μέσω του λεγόμενου αγωγού πωλήσεων, έως ότου είναι έτοιμοι να μιλήσουν με τα στελέχη στο κλείσιμο πωλήσεων. Αυτό το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στα υπόλοιπα στελέχη των πωλήσεων να εστιάσουν στο κλείσιμο συμφωνιών, αντί να ψάχνουν νέους δυνητικούς πελάτες, και να ξεπερνούν δυσκολίες που σχετίζονται με την αναζήτηση.

Μη χάνετε άλλο χρόνο! Προετοιμαστείτε και πιστοποιηθείτε εξ αποστάσεως με τα εξειδικευμένα σεμινάριά μας στον τομέα των πωλήσεων:

- Vellum Diploma in Customer Service: Εξυπηρέτηση Πελατών
- Συνδύασε το με το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης International Diploma in Sales Management και γίνε περιζήτητο στέλεχος στον χώρο των πωλήσεων ανεξαρτήτως αντικειμένου.
-Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων και γίνε περιζήτητο στέλεχος στον χώρο των πωλήσεων ανεξαρτήτως αντικειμένου.

https://www.interactive-education.gr/epaggelmatike-katartise/customer-service.html

Επίσης αν εργάζεσαι ή σκοπεύεις να εργαστείς στην Εξυπηρέτηση Πελατών αξίζει να παρακολουθήσεις το σεμινάριο μας Excel για Επαγγελματίες

https://www.interactive-education.gr/excel-e-classes/excel-gia-epaggelmaties.html

Πρώτη δημοσίευση epixeiro.gr

Clubhouse
Προηγούμενο άρθρο
Clubhouse