Digital Marketing

Digital Marketing

Από το Like στην αγορά/εγγραφή

H έννοια του marketing δημιουργήθηκε τη στιγμή που οι άνθρωποι υιοθέτησαν την ανταλλαγή προϊόντων. Το ζητούμενο ήταν και είναι το ίδιο: Η προβολή με απώτερο σκοπό την προώθηση και πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών στον καταναλωτή. Με το πέρασμα των χρόνων άλλαξαν απλά οι τακτικές και τα κανάλια επικοινωνίας με τους καταναλωτές.

Τα νέα «εργαλεία» που καθημερινά προστίθενται στην εργαλειοθήκη όσων ασχολούνται με αυτό.Με τις απαιτήσεις και την ανάγκη των κάθε είδους επιχειρήσεων και επαγγελματιών, να επικοινωνήσουν στο κοινό που τους ενδιαφέρει το μήνυμα που θέλουν και να απογειώσουν τη δυναμική τους .Παρά την πληθώρα των «εργαλείων» του Digital Marketing η "χρυσή" τετράδα που περιλαμβάνει το email marketing, τα social media, τις online διαφημίσεις και το marketing μέσω κινητών τηλεφώνων παραμένει σταθερή.

Παρ όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επιχείρηση ή ο επαγγελματίας που θα θελήσει να ακολουθήσει τα … σημεία καιρών και να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με τους «πελάτες» ή τους εν δυνάμει «πελάτες» του πρέπει να διατηρεί και μια καλοσχεδιασμένη και ενημερωμένη ιστοσελίδα. 

Εάν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε και να πιστοποιήσετε τις βασικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε αυτές τεχνικές του digital marketing στην επιχείρησή σας ή για να αποκτήσετε ένα εφόδιο που θα σας οδηγήσει σε μια ανερχόμενη αγορά εργασίας ελάτε σε ένα από τα σεμινάριά μας.

Δείτε Εδώ...


  • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
    For proper operation of the plug Professional Form Manager requires that the site used jQuery library later version 1.9.x
    The site uses jQuery version
    Τα πεδία με την κόκκινη γραμμή απαιτούνται.

     
    Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα για να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για προγράμματα ή εξετάσεις που σας ενδιαφέρουν.
    Όνομα-Name
    Επώνυμο-Surname
    Πόλη
    Ιδιότητα
     
    Επιλέξτε το Σεμινάριο που σας ενδιαφέρει! Αν δεν το βρείτε στη λίστα, γράψτε το στα Σχόλια...
    Σεμινάρια
    Όνομα πατρός
    ΑΦΜ
    Πληροφορική
    Τρόπος παρακολούθησης
    Τηλέφωνο 1
    Τηλέφωνο 2
    E-mail
    Προέλευση
    Σχόλια