Εσύ είσαι EXPERT;

MS Office Επίπεδο EXPERT

MS Office επίπεδο Expert: Γι αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν! Αναγνωρισμένο από ΕΟΠΠΕΠ, αποδεκτό από ΑΣΕΠ.

Όπως και να το πείτε Expert, Advanced ή Proficiency μια είναι η αλήθεια: Οι γνώσεις του προηγμένου επιπέδου του MS Office είναι αυτές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στον εργασιακό σας χώρο. Μαζέψαμε εδώ τις πιο συχνές ερωτήσεις σας και τις απαντάμε.

Γιατί να το παρακολουθήσω;
Δουλεύω καθημερινά με το Word, το Excel, Access (πιο σπάνια...) και το PowerPoint και τα γνωρίζω αρκετά καλά. Αυτό όμως δεν μου αρκεί. Θέλω να ολοκληρώνω την εργασία μου στο μισό χρόνο απ’ ότι τώρα. Να δημιουργώ Έγγραφα, Υπολογιστικά φύλλα, Βάσεις Δεδομένων και Παρουσιάσεις που κανείς άλλος στο γραφείο δεν μπορεί.

Θέλω να ξεχωρίζω όχι απλώς να γνωρίζω.

Είναι για μένα αυτά τα μαθήματα;
Εάν είσαι
• Γραμματέας
• Δικηγόρος
• Καθηγητής
• Μηχανικός
• Οικονομολόγος
• Στέλεχος επιχείρησης
• Συγγραφέας
• Συμβολαιογράφος
• Υπάλληλος γραφείου
• Φοιτητής
και εφόσον η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει την Δημιουργία ή Επεξεργασία εγγράφων, τα Υπολογιστικά φύλλα και τις Παρουσιάσεις ή της εργασία με Βάσεις Δεδομένων αυτή η σειρά μαθημάτων είναι για σένα! Το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων στις εφαρμογές αυτές θα σου επιτρέψει να αναβαθμίσεις σημαντικά τις γνώσεις σου.

Πόσες ώρες θα χρειαστώ;
Θα χρειαστείς περίπου 20-30 ώρες εκπαίδευσης για κάθε μια από τις 4 εφαρμογές, που καλό είναι να τις μοιράσεις μέσα σε μια περίοδο δύο μηνών ή τριών μηνών. Η κατανόηση της γνώσης είναι μια διαδικασία που λειτουργεί σταδιακά και πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου αυτό το περιθώριο όχι μόνο για να μάθεις αλλά και για να εξασκηθείς.
Κάθε ώρα εκπαίδευσης σήμερα θα σε γλιτώσει από αμέτρητες ώρες αναζήτησης και καθυστέρησης αύριο. Είναι μια επένδυση χρόνου που θα σου επιστραφεί στο πολλαπλάσιο καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής σου.
Αν θέλεις να γίνεις Expert αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια. Οι γνώσεις προχωρημένου επιπέδου απαιτούν κάποιο χρόνο.

Πού γίνεται η εκπαίδευση;
Μπορείς να εκπαιδευτείς είτε από το σπίτι σου είτε και στο εκπαιδευτήριο μας.
Και στις δύο περιπτώσεις έχεις τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου στον δικό σου χρόνο και με τον δικό σου ρυθμό, όμως ανάλογα με την οικονομική πολιτική κάθε περιόδου αυτό μπορεί να έχει διαφορετικούς οικονομικούς όρους.

Πώς γίνεται η εκπαίδευση;

1. Επιλέγω να μελετήσω μόνος/η μου μέσω ίντερνετ (ασύγχρονη τηλεκατάρτιση).

Η ύλη είναι χωρισμένη σε μικρά εκπαιδευτικά αντικείμενα ώστε να είναι εύκολη η κατανόησή τους. Κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο περιλαμβάνει ένα βίντεο μαθήματος, από αυτά που δεν θα βαριέσαι να παρακολουθήσεις και ένα σετ ασκήσεων που θα σε βοηθήσει να εφαρμόσεις στην πράξη όσα άκουσες και είδες στο μάθημα.
Οι απαντήσεις σου βαθμολογούνται αυτόματα και έτσι μπορείς να ξέρεις άμεσα αν έχεις απαντήσει σωστά ή λάθος.
Αν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο απάντησης της άσκησης όπου ο καθηγητής (κ. Βασίλης Ταβουλτσίδης) εξηγεί αναλυτικά πως πρέπει να εργαστείς.

2. Επιλέγω να παρακολουθήσω με φυσική παρουσία ή μέσω ίντερνετ (σύγχρονη τηλεκατάρτιση=ζωντανά μέσα από την τάξη).

Η ύλη κάθε ενότητας είναι χωρισμένη σε ενότητες και περιλαμβάνει το θεωρητικό μέρος (διδάσκει η κ.Μαρία Ζάππα-Κασαπίδη) ενώ παράλληλα γίνεται η πρακτική εξάσκηση και η προετοιμασία εξετάσεων από τον κ. Φοίβο Κασαπίδη'

Επειδή η κα Κασαπίδη φοβάται τις ...εκπλήξεις την ώρα του μαθήματος καθώς οι περισσότεροι δηλώνουν ότι έχουν πιστοποιηθεί στο βασικό επίπεδο αλλά οι γνώσεις τους είναι σε χαμηλά επίπεδο, ζητά να κάνουν ένα τεστ κατάταξης για να διαπιστωθεί το επίπεδό τους. Εναλλακτικά ξεκινάει το μάθημα από το μηδέν!

Πιστοποίηση

Αν σε ενδιαφέρει να πιστοποιήσεις τις γνώσεις σου μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου με τα mock tests που περιλαμβάνονται στο πακέτο που θα επιλέξεις, αλλά και τις επιπλέον ασκήσεις που θα σου δοθούν. Έτσι θα είσαι άριστα προετοιμασμένος/η για να πετύχεις και στις εξετάσεις πιστοποίησης (οποιουδήποτε φορέα).

Συνοπτική ύλη εκπαιδευτικών ενοτήτων
Συμπλήρωσε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος και ζήτησε να σου στείλουμε το φυλλάδιο με την ύλη.

Προ απαιτούμενες γνώσεις
Εφόσον έχεις αποκτήσει γνώσεις δουλεύοντας με τις συγκεκριμένες ενότητες στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή μπορείς να παρακολουθήσεις αυτή τη σειρά των μαθημάτων, όπου σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει μια μικρή επανάληψη ή υπενθύμιση κάποιων γνώσεων που θεωρούνται βασικού επιπέδου αλλά είναι πολύ σημαντικές.

Όμως πρόκειται για προχωρημένο επίπεδο (Expert) συνεπώς οι γνώσεις του βασικού επιπέδου θεωρούνται δεδομένες.
Γι αυτό προτιμότερο θα ήταν να έχεις παρακολουθήσει την σειρά μαθημάτων του βασικού επιπέδου, ή να επιλέξεις το πρόγραμμά μας "Από το μηδέν στο Expert" που περιλαμβάνει και τα δύο επίπεδα.

Εκδόσεις των εφαρμογών
Το εκπαιδευτικό υλικό είναι φτιαγμένο για τις ελληνικές εκδόσεις των εφαρμογών 2016 και 2019. Συνεπώς θα πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου μια από αυτές τις εκδόσεις που θα πρέπει να είναι ενεργή και σωστά εγκατεστημένη.
Το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε υπολογιστές με Windows 7 ή Windows 10. Δεν λειτουργεί σε Android, iOS, Linux ή άλλο λειτουργικό σύστημα.

Οικονομική Πολιτική

https://www.interactive-education.gr/plerophorike/proficiency-kai-sten-plerophorike.html

Πηγή: Οι εικόνες και μέρος του κειμένου προέρχονται από τη σελίδα του καθηγητή κ. Ταβουλτσίδη (ΑΘΗΝΑ EXPERT)